Het Militaire Industriële Complex

President 34 Eisenhouwer

The Military Industrial Complex’ kan worden opgevat als een andere benaming voor ‘De Nieuwe Wereldorde’ of wat OXO Axioma noemt ‘Het Totaalinstituut’. President Eisenhower introduceerde dit begrip tijdens zijn afscheidsrede. Hier is het korte fragment.

 

Tagged with: , , ,
Geplaatst in Geen categorieën
One comment on “Het Militaire Industriële Complex
 1. Geuz schreef:

  Ik zag die speech, volgens mij is het propaganda.

  Eisenhower was Generaal van de Geallieerden in de Tweede Wereld Oorlog, hij had een competitie met General Patton. General Patton was vermoord in Duitsland in 1945, toen de oorlog voorbij was. General Patton kreeg een verkeersongeval, daarna is hij vergiftigd in het ziekenhuis. Enige jaren geleden is daar een boek over verschenen, Target Patton. De auteur vertelde in een interview, dat Eisenhouwer zich hield aan de belangen van de schaduw politiek, maar dat General Patton een lastige Generaal was voor de schaduw politiek. Eisenhouwer was een collaborateur van het type, dat wordt gepromoot vanwege handelbaarheid, chantabel of zo.

  In ieder geval, het begrip militair complex, verondersteld een maffiose groep militaire industriëlen die samen werkt met banken. Ik geloof daar helemaal niets van, maar zie wel dat erg veel mensen dit wel geloven. Ik ben overtuigd van vrijheid van geloof, moet iedereen zelf weten wat die gelooft, ik wil alleen even waarschuwen dat dit wel eens niet de waarheid kan zijn. Banken zijn afhankelijk van aandeelhouders, klanten, personeel, regeringen, om een bank te realiseren is er een klimaat nodig. Militaire bedrijven veronderstellen een regering als klant, alleen, wapens zijn nationale technologie die niet in handen van de vijand mag vallen. Dat wil zeggen, militaire bedrijven zijn verbonden aan een nationaal leger. Een militair industrieel complex is onderhevig aan een militaire organisatie, iets of iemand is daar de baas. Niet geld. Zeker niet in een tijd waar de zilver dekking voor geld in de VS en Nederland vernietigd is door de vijand in de jaren 1950, waarin de verraderlijke predikanten prediken dat het vrede is. Er was geen vrede, ook nu niet. Hitler was gevlucht,. veel belangrijke Nazi’s waren gevlucht eerst via de rattenlijnen van het Vaticaan, daarna met Operation Paperclip, mogelijk nog vele vluchtroutes die nooit gelekt zijn. Slechts de Duitsers waren verslagen, niet de Nazi’s.

  Speculaties met enige geloofwaardigheid werden gegeven door de journalist Manning in het boek, Bormann, Nazi in Exile.
  In dat boek wordt beschreven hoe de penningmeester van Das Dritte Reich, Martin Bormann, alle kapitaal gestolen door de Nazi’s van hun slachtoffers over scheepte naar Argentinië. Het boek is geen fictie, zoals Boys from Brazil, maar een journalistieke research.

  De BVD ontdekte dat bezittingen gestolen van Nederlandse Joden verscheept werd via de Nuntiatuur in Den Haag. De Nuntiatuur is de zetel van de Nuntio, dat is de Bisschop van de Rooms Katholieke Kerk die de ambassade met het Vaticaan vertegenwoordigd.

  Deze Bisschopszetels in ons land werden geplaatst in 1853, gesteund door de Staten Generaal onder Thorbecke.
  Protesten daar tegen werden gesteund door Koning Willem III, in de Aprilbeweging.

  Maar goed, ik wil niet afdwalen, ik wil aantonen dat Nazi’s en mogelijk andere aandeelhouders achter dat militair industrieel complex steken. Want allemaal mooie woorden, in Nederland werd onze militaire industrie afgebroken de afgelopen halve eeuw. Dat heeft niets met geld te maken, zeker niet met ongedekt papiergeld, maar alles met de mogelijkheid tot landsverdediging.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: