Varkens en Bofkonten

Gemasseerd Feestvarken

Gemasseerd Feestvarken

Nu.nl van 09/07/13: ‘Banken negeren dierenwelzijn bij veetransporteurs’

http://www.nu.nl/economie/3521182/banken-negeren-dierenwelzijn-bij-veetransporteurs.html

Flauw hoor. Om de banken de Zwarte Piet toe te spelen. Nu ze de kop van Jut zijn. Uit het nieuwsbericht blijkt wel dat de zeggenschap van banken in multinationals groot is.

De multinationals vallen technisch onder de macht van de banken. Zij zijn door de banken gefinancierd en wie betaalt, die bepaalt. De farmacie en de olie-, voedingsmiddelen- en wapenindustrie zijn inmiddels zeer geprononceerde machtsblokken binnen de wereldmacht.” [OXO Axioma Deel II]

Trouwens, wie heeft er nu geen boter op zijn hoofd? Het onderzoek is uitgevoerd door “onderzoekers van de Eerlijke Bankwijzer, een initiatief van Oxfam Novib, FNV, Amnesty International, Milieudefensie, Dierenbescherming en IKV Pax Christi.”

Wat zeggen deze lieden? Die hun ongevraagde advies van de daken schreeuwen? Deze hulpeloze alternatieve onderzoekers? Deze ‘samenzweringstheoretici’ of gewoon in het Engels ‘conspiracy theorists’? Waar hebben ze het over? Een samenzwering? Hoezo?” “Om te beginnen stellen zij vast dat er inderdaad een organisatiecase te maken valt van de Global Village. Van de Nieuwe Wereldorde. Zij hebben ontdekt, dat wil zeggen voor zichzelf onomstotelijk bewezen en voor geestverwanten gevoeglijk aangetoond, dat alle machten en gezagsinstanties in de wereld met elkaar verbonden zijn.”   [OXO Axioma Deel I Par. 1.5 Alternatieve Bedrijfsconsultants]

De stafafdelingen zouden worden gevormd door non-gouvermentele organisaties. Als het Rode Kruis, Greenpeace en Amnesty International. Voorts door gespecialiseerde organisaties van de Verenigde Naties, als Unicef, Unesco en Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO). Stafafdelingen lager in de organisatie zijn dan nationale werknemersorganisaties, sportbonden, welzijnsinstellingen, goede doelen, en dergelijke.” [OXO Axioma par. 1.4 Planetair Organigram]

De banken krijgen het cijfer 1. Welk cijfer zouden deze stafafdelingen van de planetaire organisatie zichzelf geven?

Dieren mogen elkaar in het wild verscheuren. Mannetjes mogen tot op de dood vechten om een wijfje. Het zijn vanuit menselijk, hypocriet oogpunt verschrikkelijke dingen. Vergeleken bij wat mensen elkaar, de dieren, de natuur en de planeet aandoen, is het dierlijke gedrag beschavingsinhoudelijk immer nog lichtjaren boven het menselijke verheven.” [OXO Axioma Deel I par. 8.2 Innerlijk Dier]

Behoudens dat roofdieren hun prooi eten, zijn dieren vooral heel redelijk en liefdevol. Dieren zijn de toetssteen voor elke menselijke beschaving. En wit-magischer dan mensen, voorlopig. Zodat we pas wanneer we goed zijn voor de dieren, goed kunnen zijn voor elkaar. Ik ben niet van zonden vrij, maar laat dit voor eens en altijd gezegd zijn.” [OXO Axioma par 1.5 Paradijsmens]

Het is voorspelbaar wat de banken en de voedingsmiddelenindustrie zullen aanvoeren als tegenargument. “De prijs van een lapje vlees zal met 25% toenemen indien we de dieren tijdens hun transport van voldoende bewegingsruimte, voedsel, verse lucht en water moeten gaan voorzien. Dat zal de beneden-modale inkomens in deze tijden van crisis hard in de portemonnee raken.” Omdat we hier met levende wezens van doen hebben, mag een kilo vlees op zijn minst iets duurder zijn dan een kilo kaas.

Wij hebben allemaal boter op ons hoofd. Een Westers leven zonder barbecue, spare ribs, shoarma, kroketten en saucijzenbroodjes is voor de meesten van ons nog steeds ondenkbaar. Het is al een hele stap om strikt over te stappen naar biologisch- en scharrelvlees. Laat staan om het vlees eten geheel en al te laten.

Maar laten we een beetje hoger in de machtspiramide beginnen. De bankiers hebben het cijfer 1 gekregen. Die staan er gekleurd op. Misschien dat ze een klein beetje van hun PR-budget willen vrijmaken om eens echte varkentjes te wassen. Of liever te masseren. Het zou hun imago goed doen. En wie weet een innerlijke ommekeer teweeg brengen. Die doorsijpelt naar de ondergelegen regionen van het Industriële Militaire Complex. OXO Axioma raadt hen een workshop varkensmassage & stierknuffelen aan bij de Familie Bofkont.

http://www.familiebofkont.nl

http://www.familiebofkont.nl/smoelenboek/index.html#aagje

familie bofkont

familie bofkont

 

Tagged with: , , , , , , ,
Geplaatst in Geen categorieën
One comment on “Varkens en Bofkonten
 1. Geuz schreef:

  Klanten bepalen dat, niet banken.

  Er is in Nederland een EKO Keurmerk.
  Wie dat niet gebruikt is aanmerkelijk minder gezond, wat men een karma zou kunnen noemen, vanwege de dierenmishandeling in de folterindustrie van kistkalveren, legbatterijkippen en varkens met ontstoken afgebeten staarten. Koeien die nooit het daglicht zien, dat heeft haar neerslag in de melk. Bovendien, ekologische producten hebben een grotere voedingswaarde, een deel van de hogere prijs verdient men terug omdat er minder voeding van nodig is. Ekologische producten smaken veel beter, zodat er minder smaakverbeteraars nodig zijn.

  Ik schrok me een ongeluk van deze lijst overigens:
  Oxfam Novib, FNV, Amnesty International, Milieudefensie, Dierenbescherming en IKV Pax Christi
  FNV is de Rooms Katholieke vakbond.
  Pax Christi is ook Rooms Katholiek.
  Milieudefensie is een asset van een geheime dienst, die het woord ecologie niet begrijpt. Volkert van der Graaf werkte daar, het zijn vijanden van mensen die werkelijk om dieren geven.
  Oxfam Novib is Katholiek graaierij.
  Amnesty International is antisemitisch, waarschijnlijk dus ook Katholiek gerund.

  Enige tijd geleden vond ik een interview met een ecologische boerin in Ierland. Ze kwam uit een Rooms Katholieke familie, maar werd door haar familie beschuldigd van hekserij omdat ze Ecologische boerin was. Erg herkenbaar vond ik dat, want ik kom ook uit Katholieke familie, met boeren en andere voedsel producenten, die schelden op ecologische producten.

  Katholicisme is verboden in ons land, maar onze grondwet werd gesaboteerd door Jan Roothaan. Aldus Katholiek Nieuwsblad. Jan Roothaan werd later Generaal van de Jezuïeten orde. Logisch.

  Het romanisme in dit land is een ernstige zaak!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: