Laatste strohalm overleden of dwaallicht tussen goud- en diamantmijnen gedoofd.

Zijn de Westerse koloniale of imperiale mogendheden ooit uit Afrika vertrokken? Misschien heersen ze er onverminderd. Alleen anders georganiseerd en ingericht. Financieel-bancair, Verenigde Naties, Wereldhandelsorganisatie, Wereldbank, wapenindustrie, olie-industrie.

Zou het Britse Imperium niet meer bestaan? Misschien bestaat het nog steeds. Alleen anders georganiseerd en ingerimagesicht. Als de Britse Gemenebest der Staten. Zuid-Afrika maakt daar deel van uit.

De Britten hebben hard gevochten tegen de Boeren om Zuid-Afrika in handen te krijgen. De goud- en diamantmijnen die zij daarmee wonnen, geven ze ‘never niet meer’ prijs.

Om de internationale kritiek de mond te snoeren en het economische isolement op te heffen, is het ANC met Nelson Mandela op de troon gezet. Ze zijn het simpelweg over een andere boeg gaan gooien. Alle ogen waren op Zuid-Afrika gericht. Vanaf nu waren alle ogen op Mandela gericht en iedereen vond het wel best.

De situatie is daar sindsdien des te duisterder geworden. Blanken zijn er in elk geval niet meer veilig. De macht en het geld zullen deze omslag goed georganiseerd hebben. De grote kunst is daarbij altijd om het publiek te misleiden.

In de gevangenis kunnen ze alles met je doen. Brainwashing en mind control-programma’s zijn nog wel het gemakkelijkst te bedenken. Uiteindelijk gaat het niet om Mandela. In Zuid-Afrika zullen ze nooit aan iemand de presidentiële zetel geven, die niet precies doet wat de ‘macht achter de troon’ wil. Banken, koningshuizen, multinationals, vul maar in. Of je in conspiracy-fact gelooft of niet, maakt wel veel verschil in je beoordeling van de situatie.

In combinatie met de inheemse ‘schild en speer’, zie je de piramide en het zonnewiel in de vlag van het ANC. Beide zijn belangrijke Illuminate symbolen. Naast de vuist van het internationale socialisme. Vingerafdrukken van de macht.

 

Advertenties
Geplaatst in Geen categorieën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Doe mee met 275 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: