Medische bewijzen dat vaccins kanker, autisme, narcolepsie, ontwikkelingsstoornissen en de dood veroorzaken!

We wisten het al, mede dankzij Desiree Rover, maar hier nog eens …

In een recent bericht van World Unity staat onderstaande YouTube-video. Wanneer we de mindere kwaliteit van de video gewoon voor lief nemen, komen we hierin opnieuw die schokkende informatie tegen. Dat vaccins kankervirussen bevatten en andere ziekteverwekkers. En niet een klein beetje! Dit maal direct uit de mond van een betrokken wetenschapper en ontwikkelaar in dienst van het farmaceutische kartel.

http://worldunity.me/graag-delen-medische-bewijzen-dat-vaccins-kanker-autisme-narcolepsie-ontwikkelingsstoornissen-en-de-dood-veroorzaken/

Voor het gerecht slepen die wetenschappers en multinationals en als dat niet helpt: voor het Volkstribunaal!

Advertenties
Geplaatst in Geen categorieën
2 comments on “Medische bewijzen dat vaccins kanker, autisme, narcolepsie, ontwikkelingsstoornissen en de dood veroorzaken!
 1. bert (maathuis) schreef:

  “Vandaag” doet World Unity een boekje open over de destructiviteit van vaccinaties. Vorig jaar mei kwam WtK met een ontmaskerend artikel: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccinbedrog-is-voorbij/ (met bronvermelding.)

  Het is hartverwarmend dat de waar-heid nu steeds meer én sneller aan het daglicht treedt! Hoe hebben wij ons toch zo lang kunnen laten mis/leiden? Het vertrouwen aan anderen weg schenkend.

  Mijn zus zond me juist vandaag deze uitspraak toe:
  “Een dokter vroeg het volgende aan J. Krishnamurti: Denkt u dat je voor bepaalde psychische stoornissen baat kunt vinden bij een psychoanalyse? J. Krishnamurti: Heeft de psychiater zelf zijn geest wel van alle gedachte-beelden gezuiverd? Als hij dat niet heeft gedaan, zal hij zijn arme patienten niet zijn eigen specifieke beelden opleggen? Een psychiater kan er in slagen zijn patienten tot de gedisciplineerde en aangepaste leden van de samenleving te maken. Maar hij zou juist grote vraagtekens moeten plaatsen bij de grondbeginselen van die samenleving. Wat heeft het voor zin om een patient zo ver te krijgen dat hij zich, om een fatsoenlijk burger te worden, aanpast aan de regels van de samenleving? De samenleving is zelf tot in de kern verrot. Want berust de samenleving niet op wedijver, eerzucht en egocentrisme? En wie is de ‘analyticus’ die analyseert? Is die ‘analyticus’ wezenlijk anders dan het voorwerp van zijn analyse? De ‘analyticus is een produkt van de verwardheid van de menselijke geest. Daarom zal door alles wat de ‘analyticus’ doet de verwarring nog verder toenemen. Zoals ik al dikwijls heb gezegd: analyse betekent paralyse, dat wil zeggen: verlamming. Waarom zou je om je in je eigen innerlijk te verdiepen afhankelijk moeten zijn van een ander? Moet je niet een licht zijn voor jezelf? Wie constant zelf zijn geest onderzoekt, niet van anderen afhankelijk is en steeds een waakzaam oog houdt op wat hem innerlijk beweegt, zal zich van psychiaters verre houden. Ik zal je een anecdote vertellen. In een psychiatrische inrichting was een patient die zich bij voorkeur uren bezighield met in zijn kop koffie naar forel te vissen. Hij gebruikte dan een sigaret als vishaak. Een psychiater vroeg hem geamuseerd: ‘Hebt u veel gevangen vandaag?’ De patient antwoordde hem: ‘Bent u wel goed bij uw hoofd? Kunt u niet zien dat dit gewoon een kopje koffie is?”

  En dan hebben we in Nederland, naast Désirée Röver, ook nog Anneke Bleeker, Ellen Vader (via Aleph http://www.gezondverstandavonden.nl/page13.html) en Door Frankema:http://www.vaccinvrij.nl/

  Nu als burger nog de [juiste] keuze maken en de daad bij het woord/de keuze voegen! Laten we collectief de angst achter ons liggen en naar eigen inzicht conclusies verbinden aan de in dit oxo axioma artikel aangeboden informatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Doe mee met 275 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: