NAVO’s militaire macht lijkt uitgeschakeld

OXO Flash 19 november 2014door Heine Wind

Benjamin Fulford komt weer met een leuk en goed artikel. Echter dat hij tevens flink gedesinformeerd wordt door de CIA, P2 en MI5 bronnen waar hij zich zo graag op beroept, blijkt uit het feit dat hij in Jezuïeten-Paus Franciscus gelooft. Foei toch, Benjamin, doe je huiswerk! En begin bij ITCCS van Kevin Annett. Dit artikel van Benjamin http://galacticconnection.com/benjamin-fulford-g20-meeting-total-defeat-cabal-bush-cohen-crime-families-run/ post ik omdat het één zeer belangwekkende link bevat.

Reeds in april 2014 ging dit bericht zuinigjes rond op de alternatieve nieuwsmedia, maar er werd – en er wordt nog steeds – te weinig aandacht aan besteed. In september verscheen er op OXO Axioma een post over dit onderwerp gebaseerd op een artikel in Veterans Today: https://oxoaxioma.wordpress.com/do-russians-now-have-access-to-space-war-weapons-based-on-back-engineered-alien-et-technology/

NAVO’s militaire macht lijkt uitgeschakeld alleen al omwille van één pikant feit. Rusland beschikt over een ‘wapen’ dat het gehele elektronische c.q. elektromagnetische circuit van een vijandelijk aanvalswapen kan stilleggen. Hier de link: http://www.voltairenet.org/article185860.html

Drie citaten uit het artikel van voltairenet.org:

“As the Russian jet approached the US vessel, the electronic device disabled all radars, control circuits, systems, information transmission, etc. on board the US destroyer. In other words, the all-powerful Aegis system, now hooked up – or about to be – with the defence systems installed on NATO’s most modern ships was shut down, as turning off the TV set with the remote control.”

“The US Aegis missile defense system, currently installed on the most sophisticated US Navy warships and in the process of being set up throughout the entire range of NATO naval forces, was completely knocked out in the Black Sea by a Russian electronic warfare device.”

“The more a radio-electronic system is complex, the easier it is to disable it through the use of electronic warfare.”

Dit komt overeen met de feiten naar voren komend in de ‘citizen’ of ‘congressional hearings’ in het Amerikaanse congres aangaande het Disclosure Project van Steven Greer, dat Ufo’s kernraketlanceerinstallaties stil heeft gelegd op het moment van countdown voor lancering. (Zie over dit onderwerp het ruime aanbod op YouTube.)

Een grommende ‘NAVO, US, Australië en EU’ richting Rusland komt overeen met de buitenaardse schets dat the Ruling Cabal tegenwoordig is als de tijger die geen tanden meer heeft maar nog wel zijn klauwen. De wereld heeft het voortdurend zwaar te verduren onder dit juk, maar een zogenaamde derde wereldoorlog, een allesvernietigende kernoorlog, hoezeer satanisten van de politiek-religieus-financiële machtselite ook hun bloeddronken ritueeltjes opvoeren om Satan gunstig te stemmen, komt er om die reden niet.

Het alternatieve onderzoek werkt hard. Is er hulp? Ja. Kunnen we die om ons heen zien? Ja. Kijk goed naar de buitenaardse realiteit, de Galactic Federation, hun militaire interventies en de militaire, defensieve macht en strategie van Rusland. In combinatie met wat er over dit onderwerp nog meer te vinden is, wijst dit incident op de samenwerking tussen Rusland en de ‘benevolent Galactics’.

In april 2014 verscheen dit zelfde filmpje als ingesloten in het Voltaire-artikel op Russia Today. Een trotse, vervaarlijke USS Donald Cook, opstomend door de Bosporus naar de Krim, die twee dagen later totaal ontredderd en met de staart tussen de benen beschutting zal zoeken in een Roemeense haven.

 

Advertenties
Geplaatst in Geen categorieën
2 comments on “NAVO’s militaire macht lijkt uitgeschakeld
  1. Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    De USS Donald Duck zal je bedoelen… UhUhUh

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Doe mee met 275 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: