Covertekst Deel II

Opmaak OXO Axioma | Square Design  http://www.squaredesign.nl/

Opmaak OXO Axioma | Square Design
http://www.squaredesign.nl/

OXO Axioma Deel II – Schijn van Heiligheid

In Deel I van OXO Axioma identificeert Heine Wind de actuele wereldmacht als ‘Het Totaalinstituut’ of ‘het Babylonisch-Roomse Rijk’. In Deel II gaat hij, gesteund door alternatief onderzoek, op zoek naar de wortels van deze wereldmacht. Hij laat zien dat deze macht een voortzetting is van het late Romeinse Rijk en nog steeds zetelt in Rome, in het Vaticaan.

De Kerk en de koningshuizen zijn verenigd in de Babylonische Broederschap en hebben door de eeuwen heen altijd onder één hoedje gespeeld in de ontvouwing van hun macht. Zo wist de Babylonische Broederschap haar heerschappij te vestigen die geleid heeft tot de Westerse beschaving, de Westerse Werelddominantie en het hedendaagse Globalisme.

De echtheid van de vroege Kerkgeschiedenis, geschreven door enkele Kerkhistorici uit de eerste eeuwen, staat daarbij ter discussie. In de wetenschap staat die reeds ten dele als vervalst of twijfelachtig te boek. Maar in Deel II van OXO Axioma blijkt de gehele vroege Kerkgeschiedenis twijfelachtig, mogelijk vervalst en pas in de vierde of vijfde eeuw geschreven te zijn. De vroege Kerkhistorici en Kerkvaders lijken voorgewende personen. Pseudo-personages. Zonder historiciteit. Gefingeerd. Voor hun geschriften geldt hetzelfde. Terwijl de gehele Christelijke doctrine juist in die eerste vier eeuwen is ontwikkeld.

Het Christendom lijkt met harde hand te zijn ingevoerd als een totalitaire staatsideologie. Eerst in het vroege Oost-Romeinse of Byzantijnse Rijk, later in Middeleeuws Europa met de eerste Frankische koningen. Het Katholicisme is een combinatie van oorspronkelijke Gnostiek en Babylonische Zonnegodverering, Mithraïsme. Ontworpen om de oude metafysische kennis, die Jezus een renaissance deed beleven, te torpederen. De Babylonische elite kon zo naast de Ridderstand en de Koopliedenstand nu ook de heersende Priesterstand worden. Die de bevolking voortaan volledig zou controleren. Gedurende de Romaanse beschaving van de Middeleeuwen in Europa openlijk. In onze Westerse beschaving sinds de Franse Revolutie gecamoufleerd.

geestige afbeelding origineel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: