Democratie achter het gordijn

OXO Gearticuleerd (Nr. 5) – Democratie achter het gordijn.

2 april 2014

Inmiddels weten we het: we zijn gegijzeld. De NSA heeft het ons – niet direct uiteraard maar zijdelings – haarfijn ‘gelekt’.

Wie nog steeds gelooft dat deze informatie ons bereikt heeft via een authentieke klokkenluider, zou dit artikel eens moeten lezen: “NSA Leaker Edward Snowden Seems To Be Another False Hero Created By Intelligence And Media Circles.” Van blacklistednews.com:

http://www.blacklistednews.com/NSA_Leaker_Edward_Snowden_Seems_To_Be_Another_False_Hero_Created_By_Intelligence_And_Media_Circles/29228/0/34/34/Y/M.html

De schijn van democratie wordt niet langer hoog gehouden. De monsters spelen intussen openlijk ‘va banque’. Alleen ‘De ontaarde Slapers’ onder de oprechte burgers geloven nog in de goede intenties van Vadertje & Moedertje Staat, niettegenstaande dat die categorie nog wel eens in de meerderheid kan zijn.

Wie maar een beetje opgelet heeft het laatste decennium, weet dat democratie in het Westen niet meer bestaat. En als democratie daar ooit al bestaan heeft, is nu ook de schijn van democratie weg. Het Oostblok leefde ooit onder de dictatuur van het Communisme, het Westen leeft nu onder de dictatuur van het Kapitalisme. En vindt het heel flauw dat Rusland niet meedoet. Want niet alleen het Westen, ook de Oost-Europese landen die voorheen nog onder het ‘War Show’-pact vielen, vallen nu onder de hegemonie van het Trans-Atlantische Bondgenootschap.

Oekraïne was de laatste kandidaat die werd ingelijfd. Daar die te lang aarzelde, weifelde en zelfs naar Rusland neigde, had deze dus iets meer dan een corrigerend tikje nodig. Tegenwoordig gebeurt dat middels een openlijk door het Westen gesteunde staatsgreep van extreemrechts, die de democratisch gekozen regering afzet en verjaagt. Zonder schroom wordt dit door Westerse politiek en media ‘een democratiseringsproces’ genoemd. De coupeplegers worden omarmd en onthaald – welkom tot de Europese Familie. Ze krijgen als welkomstgeschenk een miljardensteun door de ECB gecreëerd uit het niets, of neen, opgebracht door de Europese afgeknepen belastingbetaler. En de volgende daad van samenwerking is militaire hulp en een grootschalige gezamenlijke militaire oefening in de Oekraïne. De termijn van die oefening is bepaald op een half jaar, maar uit ervaring weten we dat de NAVO niet van plan is daar ooit te vertrekken. Ja, pas als de NWO’s ‘one world army’ zal zijn gevestigd. Want dan is de koers gelopen.

"Members of the Ukrainian far-right radical group Right Sector stand outside the parliament in Kiev." Foto uit artikel Russia Today d.d. 1 april 2014: http://rt.com/news/nato-military-cooperation-russia-641/

“Members of the Ukrainian far-right radical group Right Sector stand outside the parliament in Kiev.”
Foto uit artikel Russia Today d.d. 1 april 2014: http://rt.com/news/nato-military-cooperation-russia-641/

Het democratische gehalte van een land is redelijk goed te meten aan de mate waarin, de frequentie waarop en de oprechtheid waarmee een referendum gehouden wordt. Een gehouden referendum met een opkomst van 85 % en een meerderheid van stemmen van 95 % onwettig verklaren, is het omgekeerde en tegengestelde van democratie. Hier werd de Europese en andere Westerse landen weer een kiekje geboden achter het masker van de Westerse democratie. Het ware gezicht van het Kapitalisme. Hetzelfde gezicht als achter de maskers van Communisme en Fascisme of dat van Fundamentalisme. Het gezicht van het Monster van Babylon.

Het Westen schildert Rusland geprononceerd af als de agressor tegen de Oekraïne. Dezelfde retoriek is in de maak die Hitler gebruikte in 1939 toen hij Polen de oorlog verklaarde: “Polen is begonnen met schieten. En wij hebben teruggeschoten.” [ Minuut 19.00 tot 20.00 ]

Van deze Russische agressie – net zomin als van de Poolse toentertijd – is feitelijk nul gebleken. Rusland hield in de Krim volgens een oorspronkelijk verdrag een troepenmacht aan en heeft dit verdrag niet geschonden. Infiltratie van Russische diensten in de Krim is evenmin gebleken of wordt niet hard gemaakt. Een dergelijke beschuldiging zou ridicuul zijn daar 60 % van de Krim Russisch is en spreekt. Er zijn geen signalen dat Rusland een intensieve propagandacampagne op de Krim zou hebben gehouden om de bevolking een richting op te manipuleren. Onnodig, het referendum bewees zelf reeds de vrijwilligheid van de toetreding tot Rusland. Geen onregelmatigheden bij de stembussen. Zelfs geen geruchten van stembusfraude. Alles ordelijk en vreedzaam, als op fluweel.

In een goed functionerende democratie dienen redelijkheid en medemenselijkheid te prevaleren zonder de schijn tegen te hebben. Maar neen. Zelfs de schijn van democratie bestaat niet meer in het Westen. De NSA heeft het ons laten weten. We zijn in de val gelopen. ‘Big Brother’ en ‘Doublespeak’ hebben zich aangediend. Vluchten kan niet meer. Want – iedere maatregel dient meerdere doelen – de NAVO heeft straks de grenzen naar het enige vrije land vermoedelijk in de wereld, Rusland, hermetisch afgesloten. Zou Rusland straks nog vluchtelingen uit het Westen willen toestaan – het land is immers groot genoeg – het Westen is voor haar eigen burgers nu reeds zelf een muur aan het optrekken. Een IJzeren Gordijn. Straks bevinden we ons in de situatie dat wij naar China of India zouden willen vluchten om daar politiek asiel aan te vragen.

Wanneer de BRICS-landen gezamenlijk besluiten en verklaren dat de Westerlingen hun eigen problemen moeten oplossen, omdat de stroom van Westerse vluchtelingen anders te groot zou zijn, is Rusland zelfs vanuit India of China niet meer te bereiken. Dan kunnen we deze landen zelfs niet meer in. Tenzij we het er voor over hebben twee jaar lang in een asielzoekerskamp door te brengen met het risico teruggezonden te worden naar het land van herkomst waar politieke martelingen wachten, of in de strafbare illegaliteit terecht te komen met het uitzicht op armoede en gevangenisstraf.

Wat wij Westerlingen in de tweede helft van de twintigste eeuw moedwillig, welbewust en zonder scrupules gecreëerd hebben voor de rest van de wereld, dreigt ons nu dan zelf te overkomen. Mogen wij op mededogen rekenen? We moeten er niet op willen rekenen! We hebben inderdaad onze eigen boontjes te doppen. De Babylonische wereldmacht is in aard en vorm Westers. Rusland heeft zich er nu aan weten te ontworstelen. Nu zal de slaafse Westerse wereldbevolking zich van zijn eigen meesters moeten ontdoen. Rusland gaat deze hete kastanjes niet voor ons uit het vuur halen. En we kunnen ons ook maar beter drie keer bedenken voor we aan de Chinezen vragen dit voor ons te komen doen.

Nu zijn er zeer wakkere goed geïnformeerde onderzoekers onder ons, die menen dat Rusland nog steeds deel uitmaakt van de Babylonische Nieuwe Wereldorde. Daarover ben ik op een andere plaats al eens de discussie aangegaan en die zal ik elders hervatten. Wel kunnen we het eens zijn dat we er in het Westen beter voorstaan met een bevrijd dan met een door de Kabbaal geregeerd Rusland. Onverminderd blijven we voor dezelfde opdracht staan onszelf te bevrijden. Het zou schelen als we in Rusland dan een bondgenoot blijken te hebben.

Vandaag stond in de ‘outlet’ ‘nu.nl’ van ‘Sanoma’ corporate Media dat de huidige door NAVO en banken gesteunde puppet-regering van de Oekraïne Rusland voor rechter in Den Haag wil slepen.

Uit de Demmink-zaak blijkt reeds overduidelijk dat Nederland als rechtsstaat niet bestaat. Dat ‘het Haagse Complot’ geen uitwas is maar juist het karakteristieke fundament van onze rechtsstaat. En ‘Het Vredespaleis’ in Den Haag al wat langer als ‘double speak’- jargon opgevat mag worden.

Het bericht van nu.nl begint als volgt:

“Oekraïne wil Rusland voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag slepen, omdat Moskou het Oekraïense schiereiland de Krim heeft ingelijfd. De Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Andrej Desjchitsia zei dat dinsdag in Brussel. ”Wij beschouwen de Krim als integraal onderdeel van Oekraïne”, liet hij weten. ”Ik denk dat we de Krim met internationale steun weer bij Oekraïne kunnen laten terugkeren.” De Oekraïense regering in Kiev bereidt de zaak bij het VN-hof nog voor. ”Dat kan nog wel een tijdje duren”, aldus Desjchitsia.”

Lees voor het hele bericht, waarop dit OXO artikeltje is gebaseerd: http://www.nu.nl/buitenland/3741514/oekraine-wil-rusland-rechter-in-haag.html

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: