Fukushima “an ongoing catastrophy” – geen woord op NSS in Den Haag

Fukushima “an ongoing catastrophy” – geen woord op NSS in Den Haag

26 maart 2014

 

Met die piramides overal en overminderd lijdt de machtelite aan een ernstige dwangneurose.

Zo kopt Nu.nl: Akkoord over slotverklaring nucleaire top – De 53 wereldleiders in Den Haag zijn het dinsdag eens geworden over een slotverklaring. 

http://www.nu.nl/nss/3735475/akkoord-slotverklaring-nucleaire-top.html

En die arme mensen maar protesteren. Hoe lang kennen we dit vergeelde beeld al? Hm. Al vijfendertig jaar. Sindsdien is de tragedie vermiljoenvoudigd.

En die arme mensen maar protesteren. Hoe lang kennen we dit vergeelde beeld al? Hm. Al vijfendertig jaar. Sindsdien is de tragedie vermiljoenvoudigd.

De ramp van Fukushima is niet te bevatten. Welke getallen horen we in de alternatieve nieuwsmedia? Honderdduizend keer erger dan Tsjernobyl? Een miljoen keer erger?

De noordelijke helft van de Stille Oceaan volledig radioactief? De westelijke staten van Amerika ernstig besmet?

Ondertussen bestrijdt men de ramp houtje touwtje. In de internationale politiek en conventionele nieuwsmedia is er geen aandacht voor. De meeste wereldleiders waren aanwezig op de N-SS-top in Den Haag. Poetin niet, terwijl we Poetin evenmin horen over deze ongeëvenaarde ecologische ramp.

We beschikken reeds over oplossingen voor dit probleem. Zowel organisch als extra-terrestrial naar verluidt. Die oplossingen moeten dan wel toegepast kunnen worden …. en zo ver is het nog niet.

Brussels N-SS-onderonsje (Lachen man! Er is toch niks aan de hand!)

Brussels N-SS-onderonsje (Lachen man! Er is toch niks aan de hand!)

De nucleaire dreiging in de wereld is weer een stuk verminderd, zo schetst te eindverklaring van de N-SS-top. “We hebben het terroristen weer een beetje moeilijker gemaakt”. “Maar we zijn er nog niet ..”. Neen.

Van de club & de piramide in het revers.

Van de club & de piramide in het revers.

Van de club en de piramide in het revers.

De waarheid is dat Fukushima deel uitmaakt van het ‘depopulation program’ van de NWO. Er wordt genocide op de mensheid gepleegd en op de natuur als strategisch onderdeel van WO III die al even woedt – tegen al wat leeft op Aarde.

Oekraïne, vlucht 370, Israël die zijn ambassades sluit, kinderverkrachters ‘all over the place’, het valt allemaal in het niet bij de nucleaire ramp die de ecosfeer van de Aarde sinds drie jaar dagelijks treft. Wie het niet wil weten stopt zijn oren dicht en sluit zijn ogen. Wie het wel weten wil vindt overal op internet de alarmerende informatie.

Op Russia Today kwam Abby Martin met dit interview. Moedig, goed, terecht, drie jaar na dato, maar inhoudelijk dekt dit de lading nog niet voor 1 procent. En toch is Rusland in deze berichtgeving tamelijk uniek, althans voor Westerse begrippen. Geen enkel Westers land zou namens zichzelf deze transparantie bieden.

Harvey Wasserman deed al in 2012 precies verslag van wat de ramp behelsde. Alsof de radiatie de wereldbevolking slaperig maakt en niet in staat tot enige reactie, laat staan een adequate reactie.

 

Met die piramides overal en onverminderd lijdt de machtselite aan een ernstige dwangneurose.

Eye of the piramid enemy

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: