Het ITCCS – laatste update en een korte impressie

OXO Flashes nr. 2 Het ITCCS – laatste update en een korte impressie

22 maart 2014

Over ‘The International Tribunal into Crimes of Church and State’ – ITCCS

Vandaag werd deze video geplaatst op YouTube en op de site van ITCCS.

De tekst van deze verklaring staat afgedrukt op de site van ITCCS: http://itccs.org/

Hierin komen we deze passage tegen, citaat:

Meanwhile, a former member of a child abuse cult known as The Ninth Circle has stated in a deposition that Joseph Ratzinger has been a member of the Circle since at least 1962, and as such has routinely participated in the ritual rape, torture and killing of children.

The witness claim to have seen both former Pope John Paul the Second, Karol Wotyja, and Pope Benedict, Joseph Ratzinger, participate at Ninth Circle rituals held at Catholic cathedrals and a forest grove in France” said George Dufort of the Common Law court.

This recent statement confirms the account of such a ritual involving Ratzinger made by Dutch eyewitness Toos Nijenhuis last year (see www.itccs.org, May 8).

Einde citaat.

In OXO Axioma Deel II, hoofdstuk 1 ‘Vaticaanvorsen’ staan de volgende passages, citaat:

Begin twintigste eeuw werd de Heilige Inquisitie ondergebracht onder de Heilige Officie binnen de Katholieke Kerk. Deze instantie zou voortbestaan en ‘heus niet’ werkeloos blijven tot en met 1965 wanneer het Tweede Vaticaans Concilie wordt gehouden. Toen diende dit bureau gemoderniseerd te worden. Publiekelijk werd verklaard dat men niet slechts meer naar ‘het negatieve’ maar ook naar ‘het positieve’ wilde kijken. Er werd dan ook een andere naam aan gegeven. Een naam die niet de nadruk legde op ketterij, maar op dogma. Veel positiever: De ‘Congregatie voor de Geloofsleer’.

De Congregatie heeft onder meer ‘de Bestrijding van Seksueel Misbruik binnen de Katholieke Kerk’ in haar portefeuille. U begrijpt dat deze ‘bestrijding’ bedoeld is om zo min mogelijk van de pedoseksuele schandalen aan het licht te doen komen. Dat het hier uitsluitend om damage control gaat. Om schadereductie. Om de bestrijding van integendeel ongewenste publieke onthullingen omtrent. Wie hier meer van wil weten zou het werk van Kevin Annett eens moeten bekijken en zijn website ‘itccs.org’.

De Prefect of het hoofd van deze Congregatie was, tot aan zijn pauselijke benoeming en vijfentwintig jaar lang, Joseph Ratzinger, onze angstig teruggetreden Paus Benedictus XVI. Die veel langer de planetaire Grootinquisiteur is geweest in onze moderne wereld dan dat hij paus was.

Einde citaat.

Wat we hier dus zien is dat Joseph Ratzinger mogelijk deel uitmaakte van een groep die kinderen verkrachtte en vermoordde terwijl hij aan het hoofd van de Roomse Inquisitie stond.

In de verklaring die Kevin Annett vandaag doet refereert hij aan dit schokkende interview met Toos Nijenhuis dat hij zelf namens ITCCS hield in samenwerking met Mell Ve van Freedom Central: ‘Child sacrifices and trafficking in Holland – an eyewitness comes forward – Zwolle, Holland, 7 mei 2013’.

In bredere context kunt u dit interview ook beluisteren in de Cry Freedom Show (van 4.40 tot 21.20 minuten), waarin Kevin Annett in een vraaggesprek meer achtergronden geeft omtrent dit interview en omtrent werkzaamheden van ITCCS in het algemeen.

Een indringend en inspirerend portret van Kevin Annett wordt geschilderd in deze documentaire van Freedom Central, waarin Mel Ve de mens Kevin Annett samen met zijn vrouw aan het woord laat.

Voor wie niet goed bekend is met het werk van ITCCS, raad ik aan de onderstaande twee video’s te bekijken, de ook op de website van ITCCS te vinden zijn. Dezen kunnen degenen die zich vlot in willen lezen in de materie verder ‘up to speed’ brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: