OXO Axioma Deel I

Cover afbeeldingOXO Axioma Deel I – ‘Dieren, Mensen, Goden en God’

Het wetenschappelijke axioma zegt: ‘God bestaat niet, daar hebben we geen bewijs voor nodig.’ Het religieuze dogma zegt: ‘Het bestaan van God  is strikt beperkt.’ OXO Axioma zegt: ‘God bestaat en Hij is universeel, daar hebben we geen bewijs voor nodig.’

Heine Wind’s langdurige studie van spiritualiteit, historie en wereldproblematiek onthult dat het Westerse denken mank gaat aan kennis van geschiedenis, macht en metafysica. Metafysica is een rationele vorm van spiritualiteit en kent geen dogmatiek. Naast het Sjamanisme van ‘natuurvolken’ is deze enerzijds opgebouwd en samengesteld uit Oosterse Kennis. Als Yoga, Taoïsme, Confucianisme en Boeddhisme. Anderzijds uit Westerse Oude Kennis, die eeuwenlang gruwelijk is bestreden. Als Druïdisme, Gnostiek, Alchemie en Christelijke Mystiek.

De mensheid leeft sinds millennia onder de heerschappij van een kwaadaardige machthebber. Dit inzicht wordt gedeeld binnen ‘het alternatieve onderzoek’. Dat sinds een decennium floreert op het internet. Conventioneel staat dit samenzweringsfeit bekend als ‘samenzweringstheorie’. OXO Axioma identificeert de wereldmacht als ‘het Babylonisch-Roomse Rijk’, voorheen het laat-Romeinse Rijk. Met als centrum van de macht het Vaticaan, omringd door de samenzwerende kerken, banken, koningshuizen, pauselijke ridderorden, nationale en internationale politiek, multinationals en media.

OXO Axioma noemt deze octopus van macht ‘Het Totaalinstituut’. Deze verliest nu zijn greep. Hoge deugden en idealen zullen met het aanbreken van het Gouden Tijdperk zegevieren. De ontwakende mensheid krijgt tijdens deze planetaire bewustzijnstransformatie alle hulp van het bovennatuurlijke en het buitenaardse. Zodra de mensheid de handen ineen slaat, zal met goed teamwerk de wereldproblematiek weldra zijn opgelost.

OXO Axioma is een werk dat bestaat uit opeenvolgende boekdelen en tracht deze complete filosofie voor de lezer inzichtelijk te maken. Een reis door een schokkende, verheugende, alternatieve werkelijkheid.

2 comments on “OXO Axioma Deel I
 1. Cormaël Lia schreef:

  idd Heine … ik deel deze filosofie, enkel God in de Hij vorm is voor mij een ontkenning van het scheppende vrouwelijk deel van het geheel. Niet zozeer dat ik daarin het mannelijke deel wens te ondermijnen, in tegendeel, i.m.o. is het vrouwelijke het scheppende deel, en op het moment dat deze samensmelt met het mannelijke deel wordt het mannelijke deel medeschepper …. ik heb daar zo mijn eigen theorie over, maar meningen mogen verschillen!

  Like

  • oxo axioma schreef:

   Een mooie reactie, dank je wel, we zijn het eens. Ik herhaal hier een deel van mijn antwoord op Facebook, Cormaël Lia. Okee?

   In de Christelijke, Westerse cultuur is ‘Hij’ voor God gebruik. Daarom kies ik voor de mannelijke vorm. Volgens het Taoïsme in de I Tjing is het Scheppende of de Schepper mannelijk en het ‘geschapene’ of de Schepping vrouwelijk. De Hemel mannelijk, de Aarde vrouwelijk. Schepper en Schepping zijn even Goddelijk. In sommige filosofieën kom je tegen dat de Schepper inderdaad vrouwelijk is.

   Mannelijk of vrouwelijk is altijd vanuit de Schepping geredeneerd. Altijd relatief. Uiteindelijk is het arbitrair. Wie God wil zien als ‘Zij’ heeft even groot gelijk en even veel reden. ‘Yin en Yang zijn immers de mannelijke en vrouwelijke kanten van God, zeg maar …

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: