OXO Axioma – een filosofisch werk in boekdelen

Cover afbeeldingCover Deel IIcover deel III

Het wetenschappelijke axioma zegt: ‘God bestaat niet, daar hebben we geen bewijs voor nodig.’ Het religieuze dogma zegt: ‘Het bestaan van God  is strikt beperkt.’ OXO Axioma zegt: ‘God bestaat en Hij is universeel, daar hebben we geen bewijs voor nodig.’

Heine Wind’s langdurige studie van spiritualiteit, historie en wereldproblematiek onthult dat het Westerse denken mank gaat aan kennis van geschiedenis, macht en metafysica. Metafysica is een rationele vorm van spiritualiteit en kent geen dogmatiek. Naast het Sjamanisme van ‘natuurvolken’ is deze enerzijds opgebouwd en samengesteld uit Oosterse Kennis. Als Yoga, Taoïsme, Confucianisme en Boeddhisme. Anderzijds uit Westerse Oude Kennis, die eeuwenlang gruwelijk is bestreden. Als Druïdisme, Gnostiek, Alchemie en Christelijke Mystiek.

De mensheid leeft sinds millennia onder de heerschappij van een kwaadaardige machthebber. Dit inzicht wordt gedeeld binnen ‘het alternatieve onderzoek’. Dat sinds een decennium floreert op het internet. Conventioneel staat dit samenzweringsfeit bekend als ‘samenzweringstheorie’. OXO Axioma identificeert de wereldmacht als ‘het Babylonisch-Roomse Rijk’, voorheen het laat-Romeinse Rijk. Met als centrum van de macht het Vaticaan, omringd door de samenzwerende kerken, banken, koningshuizen, pauselijke ridderorden, nationale en internationale politiek, multinationals en media.

OXO Axioma noemt deze octopus van macht ‘Het Totaalinstituut’. Deze verliest nu zijn greep. Hoge deugden en idealen zullen met het aanbreken van het Gouden Tijdperk zegevieren. De ontwakende mensheid krijgt tijdens deze planetaire bewustzijnstransformatie alle hulp van het bovennatuurlijke en het buitenaardse. Zodra de mensheid de handen ineen slaat, zal met goed teamwerk de wereldproblematiek weldra zijn opgelost.

OXO Axioma is een werk dat bestaat uit opeenvolgende boekdelen en tracht deze complete filosofie voor de lezer inzichtelijk te maken. Een reis door een schokkende, verheugende, alternatieve werkelijkheid.

geestige afbeelding origineel
Advertenties
6 comments on “OXO Axioma – een filosofisch werk in boekdelen
 1. Hoewel internationaal bekende filosofen in zekere zin hetzelfde betogen als jij hier doet, Heinze, vind ik je verwoording “Himmeljauchzend”!
  Zeker, waar wij nu voor stáán, is inderdaad: “Het belangrijkste thema in de wereld van nu is immers de grote transformatie van de mensheid en van de planeet.”

  Ook uiterst helder dat je meedeelt: “het gemankeerde denken en het gemankeerde handelen van de mensheid gedurende de laatste millennia”. Want wij moeten ons Zelf niet in té kleine overpeinzingen kwijt raken!

  Wat is “God”?
  Slechts een woordje. Kijk om je heen en je ziet “God in aktie”! Maar nog meer: kijk naar “binnen” (bekeer je = keer je kijkrichting om!) en ont-dek het goddelijke. Althans een klein deel van het goddelijke. Want/En ook hier is het holografisch principe vermoedelijk inherent.

  Like

  • oxo axioma schreef:

   Zeer bedankt voor je bemoedigende en doorleefde reactie, Bert.

   In mijn optiek is het holografische principe inderdaad overal inherent. In de kleinste overpeinzingen dienen de grootste verdisconteerd te zijn en mag het geheel nooit uit het oog worden verloren. Het bestaan van God aanvaarden is uiteindelijk zo je eigen goddelijkheid aanvaarden.

   Een klein woordje inderdaad. Bijna ‘ach gut!’ in plat Hollands. Terwijl het hele leven zoals je zegt ‘God in actie’ is. Volgens Jordan Maxwell is ‘God’ gewoon ‘dog’ omgekeerd gespeld. Anders gezegd, de heiligheid er van af en de nuchterheid laten prevaleren.

   Dus wat is God en wie zijn wij? Over het algemeen leven wij met een beeld dat er sinds vijftienhonderd jaar is ingehamerd met brute kracht. Zodat velen – begrijpelijk – dat beeld helemaal hebben losgelaten. Geen woord zo getraumatiseerd als dit woordje.

   Het beste is misschien als iedereen er gewoon zijn eigen beeld bij heeft. Dan is het altijd interessant om van anderen te horen hoe ze het zien. Ondertussen is het gespreksonderwerp nog vrijwel taboe, bijna belachelijk en zeer beladen, onder weldenkende, rationele mensen.
   Des te meer waardering voor je reactie.

   Like

 2. Liesbeth Lammers schreef:

  GOD= Geometry Of Divinity

  Like

 3. Charlene schreef:

  hehe op mijn zoektocht naar de waarheid, heb ik toch enig bevestiging kunnen vinden dat het Westerse denken inderdaad mank gaat aan kennis van geschiedenis,en metafysica, dat is één, want macht is kennis en kennis is macht! hehe, nu verder wandelen naar het volgende. Ik moet zeggen, dat ik mezelf af en toe afvraag of ik half gek ben om dit alles te geloven……Maar het wordt allemaal te zichtbaar, dat “geloven” niet eens de issue meer is.

  Ik moet zeggen dat ik u bewonder voor uw gedurfde moed!

  Like

  • oxo axioma schreef:

   Charlene, dank je wel voor je sympathieke reactie.
   En ik bewonder jouw moed om half gek te durven zijn in een gek geworden maatschappij.
   Het beschouwen van de waanzin in de wereld doet automatisch vraagtekens plaatsen bij de eigen geestelijke gezondheid.
   Dat is eigen aan het proces van waarheidsvinding, waar de oprechte, ingetogen alternatieve onderzoeker niet aan ontkomt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Heine Wind

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Doe mee met 274 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: