Wordt dit Syriza-varkentje op de gebruikelijke manier gewassen?

OXO Flash – 04 02 15 – Welke wandaad heeft het Rooms-Babylonische Kruisvaarderssyndicaat  jegens Griekenland nog in huis?door Heine Wind

Paul Craig Roberts – The New Greek Government May Be Assassinated

Pools president Lech Kaczinsky

Pools president Lech Kaczinsky

In 2010 stortte een Pools regeringstoestel neer bij Smolensk onder merkwaardige of eigenlijk zeer verdachte omstandigheden. Onder de slachtoffers de Poolse president en zéér veel hoogwaardigheidsbekleders – men zou dat rijtje overleden top-functionarissen nog eens kunnen bekijken op Wikipedia:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Vliegramp_bij_Smolensk

 

Het gebeurde nog geen vijf jaar geleden. In Polen zelf zal de gebeurtenis niet zijn vergeten, maar waar elders wordt bij deze nationale vliegtuigramp nog voldoende stil gestaan? Polen toont zich althans keurig in het NAVO- en EU-gareel tegenwoordig.

Syriza cartoon

Syriza cartoon

Dijsselbloem not amused

Dijsselbloem not amused

Of hebben de Nazionistische veiligheidsdiensten dit keer het lef niet? Omdat Griekenland – veel meer dan Polen toen – internationaal voortdurend en onverminderd in de schijnwerpers staat, niet in het laatst bij het valse vlaggen filerende onafhankelijke onderzoek.

 

Geplaatst in Geen categorieën
1 comments on “Wordt dit Syriza-varkentje op de gebruikelijke manier gewassen?
  1. Geuz schreef:

    Geen reacties nog?

    Ik sta er in ieder geval toch graag ook even bij stil.
    De daders zijn nooit gepakt, men trachtte net als bij de MH17 moorden, de Russen te beschuldigen. De Oostenrijkse journaliste Jane Burgermeister ontdekte, dat Polen het enige land in Europa was, dat weigerde alle kinderen te vaccineren. Dus daar is dan het motief, of een deel er van, want behalve de weigering tot vaccineren, zal die regering wel meer corruptie naast zich neer hebben gelegd.

    Ik vergelijk deze moord met de MH17, omdat er vorig jaar bij omkwamen Professor Joep Lange een HIV scepticus, al weer medisch, en Professor Willem Witteveen die sinds enige maanden senator was in de eerste kamer in ons land. Beiden lijken mij evidente motieven naar voren te brengen. Meer namen kon ik vorig jaar niet vinden met een evidente motief voor een politieke moord.

    Like

Plaats een reactie

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 275 andere abonnees
Volg me op Twitter