Heine Wind

SAM_2244 kopie 3

Heine Wind werd in 1963 in Spijkenisse geboren en groeide op in Maasland onder de rook van Rotterdam. Hij volgde het Gymnasium in Schiedam en studeerde aan Nijenrode, toen Hogeschool voor Bedrijfskunde. In een even veelzijdig als onstuimig beroepsleven was hij achtereenvolgens: fabrieksarbeider, privéchauffeur, marktonderzoeker, Randstad-intercedent, directeur bij Oibibio, restauranthouder, communicatieadviseur en freelance managementtrainer en –coach.

Op zoek naar wijsheid verdiepte hij zich tijdens een studiereis naar India, Sri Lanka en Nepal in Bhakti-Yoga. Wat hem typeerde was zijn interesse in spiritualiteit, geschiedenis en het wereldgebeuren. Dat leverde hem niet zelden het stempel van ‘dromer’ of ‘zwever’ op.  Idealistisch en maatschappelijk geëngageerd was hij ooit medeoprichter van Oibibio in Amsterdam.

Overtuigd van de werking van alternatieve geneeswijzen, therapieën en behandelmethoden, verbaasde hij zich erover dat die maatschappelijk geen acceptatie kregen. Het verwonderde hem dat mensen zich niet leken te bekommerden om de levensvragen: ‘wie zijn wij’ en ‘wat is de zin van het leven’.

Als communicatieadviseur en managementtrainer viel hem op dat nergens zo slecht werd samengewerkt en gecommuniceerd als juist in de Tweede Kamer. Het hoogste democratische bestuursorgaan van ons land. Het verbijsterde hem dat de ellende en bedreiging in de wereld niet werd opgelost door de mensheid. Hoe moeilijk kon het zijn? Daarom zette hij zijn tanden in een aantal vragen. Hoe is de macht georganiseerd in de wereld? Wat is daarin de rol van het grote geld? En vooral: is domheid of kwaadaardigheid de oorzaak van de schrijnende wereldproblematiek?

Sinds de bedrijfskunde hem ertoe inspireerde om het wereldgebeuren te benaderen als bedrijfscase, door hem ‘de wereldcase’ genoemd, begon voor hem een lange voettocht door het alternatieve onderzoek en de ‘conspiracy’. In OXO Axioma doet hij verslag van zijn bevindingen en de antwoorden die hij daarin vond.

heinewind1970@gmail.com
heine.wind@facebook.com
5 comments on “Heine Wind
 1. Gerrit schreef:

  ff fris van de lever hier uit ólanda ..
  Als je zonder rente, aflossing en hypotheek iets wil beginnen kan dat door met de CMN samen te werken ..
  ook in Frankrijk begrijp ik .. mochten jullie dan wat Noorderlijker gaan zitten ..
  Heb jullie net gehoord op de radio van internet / Finding voices .. en de opwinding was authentiek en hoop dat die opwinding ook interesse zal veroorzaken naar deze CMN .. zodat de periferie der bewustzijns creatie weer groter kan groeien .. Hier een amuse eerst van die site .. want daar is ook het motto; alleen passie en inzet worden gespiegeld in – dus – echt kapitaal dat ook niet het circus van de speculatie etc in kan stromen daardoor zullen de banken het nakijken hebben ipv de CMN-ners ..

  CMN-PARTNER WORDEN
  Citizens-Multi-National is een burger multinational.
  Een groep van zelfstandige ondernemers, consumenten en maatschappelijke organisaties die, door met CMN en met elkaar samen te werken, dezelfde kostenverlagende voordelen genieten als multinationals. Voordelen die u als zelfstandig ondernemer – ZZP-er, MKB-er of grootbedrijf – niet kunt realiseren.

  Lagere kosten
  CMN International is in staat om ondernemers grotendeels te vrijwaren van hun vaste lasten. Onze Zakenpartners ondernemen vrij van huur-, aflossings- en rentebetalingen. CMN kan dit kosteloos voor uw bedrijf vormgeven. U kunt zelf uitrekenen wat het voor uw bedrijf en uzelf betekent als uw huurlasten, hypotheeklasten en/of rentelasten wegvallen, zowel uw zakelijke- als privé lasten.

  Uw vrijheid
  Als Zakenpartner behoudt u volledige juridische- en economische zelfstandigheid. Uw samenwerking met andere CMN-partners, zowel Zakenpartners als Consumentpartners is gebaseerd op een samenwerkingsovereenkomst die uw vrijheid en zelfstandigheid niet aantast. De samenwerking maakt elke Partner economisch sterker.

  Veilige werkomgeving
  Onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst is het non-liquidatie-artikel. Deze verklaring houdt in dat CMN en haar Partners geen faillissementaanvraag over (delen van) elkaar kunnen aanvragen.

  Kosten partnerschap
  CMN is een samenwerkingsverband dat zich door haar organische vormgeving zelf financiert. De enige kosten die u zelf betaalt zijn de lokale belastingen voor het verder volledig lastenvrije bedrijfspand.

  Op dezelfde wijze kunnen wij uw privéwoning vrijwel lastenvrij maken.

  Er is er geen reden om voor het Partnerschap kosten door te belasten.

  Hoe werkt CMN?
  U maakt een afspraak met één van de CMN Account Managers.

  Wij leggen u vrijblijvend uit hoe:
  · U uw onderneming zonder vaste lasten kunt vormgeven, versterken of herbouwen

  · U lastenvrij, door inzet van alleen tijd, kennis en daadkracht, een pand, interieur en ijzeren voorraad kunt realiseren

  · CMN u kan ondersteunen bij het geldloos opzetten, uitbreiden, redden van uw bedrijf

  · u daarvoor een business plan kunt schrijven

  Uw CMN-omzet
  Consumentpartners kunnen voor hun geld 20% meer kopen bij CMN-partners zonder inkomstenverlies voor de Zakenpartners. Het voordeel ontstaat door de wijze waarop CMN-partners samenwerken. CMN International verrekent centraal dit consumentenvoordeel, zodat u als ondernemer uw normale winkelprijs ontvangt.

  Business plan
  Voor het creëren van een goedgekeurd business plan ontvangt u twee maanden achtereen een vergoeding € 2.500 kapitaalswaarde

  Help familie, vrienden, buren en collega’s
  Als een nieuwe Partner zich inschrijft en uw naam en rekeningnummer als referentie registreert, ontvangt u van ons een aansluitingsprovisie op uw persoonlijke rekening met een tegenwaarde van:
  · € 100 per geïntroduceerde consument
  · € 500 per geïntroduceerde onderneming

  Voorwaarde
  De aansluitingsprovisie wordt op uw rekening overgemaakt nadat de nieuw ingeschreven Consumentpartner de eerste aankoop heeft verrekend of de Zakenpartner daadwerkelijk start met de verrekening met andere Partners.

  Voordelen op een rijtje
  Omdat u en uw bedrijf volledige zelfstandigheid behouden levert een samenwerking met het CMN-netwerk u alleen maar voordelen op:
  · u blijft juridische en economisch zelfstandig

  · u verkoopt nog steeds aan klanten die geen CMN-partner zijn en ontvangt hiervoor geld, voor verkoop aan CMN-Partners ontvangt u CMN-kapitaal

  · u verlaagt uw vaste lasten substantieel

  · alle netwerkvoordelen worden door CMN doorgegeven de Partners

  · u realiseert een concurrentievoordeel van 20 tot 50%

  · u werkt veiliger met de wederzijdse non-liquidatie-overeenkomst

  · CMN betaalt u voor een goed business plan

  · CMN betaalt u tijdelijk voor het introduceren van Partners

  Meer informatie
  Via onze contactpagina kunt u specifieke vragen insturen of één van onze account managers vragen contact u te nemen.

  Dus eerst orde op zaken stellen en bewustzijn creëren en dan weer met kunst en broodjes aan de gang
  http://www.strooperbiobrunch.nl/index.php?action=home&lang=NL
  https://www.cmn-lcc-international.com/
  http://www.gcnossen.nl

  * Citizens-Multi-National heeft een permanente oplossing gevonden voor de financiële problemen in het onderwijs, de gezondheids- en ouderenzorg.

  * Het startsein voor project Octagon is gegeven. Het project wordt gerealiseerd in Noord-Holland, in een octagon-vormig gebouw, als blauwdruk voor een realisatie in elke provincie. Het project is gericht op herstel van het muziekonderwijs in Nederland op alle niveaus en tevens herstel van de beschadigde professionele orkesten en herstel van gefailleerde muziekscholen en conservatoria. Naast opleidingen op alle niveaus van muziek op schoot tot conservatorium huisvest het Octagon repetitieruimtes, (opname)studio s, kleine en grote concertzalen, een muziektuin, muziekwinkels en een muziekmuseum.

  Hartelijke groet uit Sneek, Friesland van Gerrit Cnossen .

  Like

  • oxo axioma schreef:

   Mooie, boeiende kunst maak je, Gerrit.
   CMN is interessant, het verdient de aandacht.
   Ik kan er nog net de klik niet mee maken, maar misschien komt dat nog.
   Bedankt voor je reactie en voor je suggestie die ik nog even op me in laat werken.

   Like

 2. […] radiouitzending van Heine Wind (schrijver) geeft een helder beeld over de historie en de stand van zaken aangaande het nazisme. […]

  Like

 3. Akky van der Veer schreef:

  lieve Hene, we hopen het oprecht dat je je ;praatjes’ via oxo axioma hervat na deze zomervakantie. We hebben je gemist en kijken uit naar jouw visie, vooral in deze ”duivelse” maand september.

  Like

 4. oxo axioma schreef:

  Met Jeroen van Finding Voices Radio heb ik nu afgesproken dat ik half oktober de uitzendingen van OXO Axioma weer hervat en op woensdag 16 september bij hem te gast ben in ‘From the Unseen Worlds’. Dank je Akky.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: