On’s Geld

OXO Geïllustreerd – 22 januari 2015 – door Heine Wind

‘Stichting Ons Geld’ krijgt volop de aandacht van onze media, van onze politiek en zelfs van onze captains of industry … Een goed complotter behoort dan op zijn hoede te zijn.

Ons Geld logo

 

http://onsgeld.nu/

 

Ons Geld? Wie zijn ‘ons’? Zijn ‘wij’ dat?

Het ABC der Conspiracy zegt: let op de symboliek die gebruikt wordt!

Een omgekeerd pentagram (pentagon). Pentagram reversed

 

 

 

G van Ons Geld

 

De G uit het logo van de Vrijmetselarij (Tempeliers).vrijmetselarij

 

 

 

 

 

 

 

 

Toeval? Ik dacht het niet.

Wat maakt het de machtselite en ‘money power’ uit of ze geld scheppen en rente rekenen via banken of via de overheid? Ze controleren beide. Sinds de publieke opinie zich tegen de banken heeft gekeerd, is er voldoende tijd geweest te bedenken hoe dit varkentje te wassen. Eeuwenlange ervaring. Een schoolvoorbeeld van ‘controlled opposition’.

Volgens top-researcher Jordan Maxwell is ‘On’ de Babylonisch-Egyptische aanduiding voor ‘de Zon’ ofwel ‘de Zonnegod’. Dit gaat een beetje ver misschien, maar we nemen ‘m toch even mee.

Persisch-Babylonische Zonnegodverering, voorloper van het Romeinse Mithraïsme na Christus.

Persisch-Babylonische Zonnegodverering, voorloper van het Romeinse Mithraïsme na Christus.

‘Ons Geld’ betekent dan in Illuminati-doublespeak: ‘Het geld van de Zonnegod’. Luciferiaans geld dus, “dat is van ons en daar blijf je van af”.

De Babylonische Zonnegodcultus komt tot uitdrukking in het Logo van de Jezuïeten, de militaire geheime dienst van Rome ofwel Vaticaanstad, de wereldhoofdstad.

Jesuit_Symbol

 

 

 

 

 

De Carthaagse godin Juno Moneta, beschermgodin van de Romeinse munt en de Romeinse bankiers.

De Carthaagse godin Juno Moneta, beschermgodin van de Romeinse munt en de Romeinse bankiers.

Het ‘monetaire’ stelsel, genoemd naar ‘Juno Moneta’, waar het woord ‘money’ vandaan komt, is ‘Babylonian Money Magick’, wie er ook bankiert.

 

 

Chi Ro

 

De benaming van ‘onze’ giro, ‘ons’ giraal geld, is afgeleid van het wapen van Constantijn de Grote, de Chi-Ro, ook bekend als het Christogram.

Constantijn, de grootste Zonnegodkeizer van het Romeinse Rijk, had echter niets te maken met het Christendom, net zo min als zijn Chi-Ro dat had, maar alles met de Babylonische overheersing in het late Romeinse Rijk.

Het overgrote merendeel van de geldhoeveelheid bestaat uit Giraal geld en slechts een klein deel uit Chartaal geld. De Giro en het Monetaire Stelsel hebben alles te maken met de Babylonische overheersing en de ‘Babylonian money magick’ nu.

Geldschepping van de banken naar de staat? Daar kan geen andere wisseltruc tegenop. Niet zolang de Babyloniërs de macht hebben.

De Chi Ro was het wapen van Constantijn, de Grote Babylonische Zonnegodkeizer, sinds hem in een visioen geopenbaard werd dat hij in dit teken  - 'In Hoc Signum'- zou overwinnen. IHS ... zie het Jezuïetenlogo.

De Chi Ro was het wapen van Constantijn, de Grote Babylonische Zonnegodkeizer, sinds hem in een visioen geopenbaard werd dat hij in dit teken – ‘In Hoc Signum’- zou overwinnen. IHS … zie het Jezuïetenlogo.

 

 

Constantijn de Grote was van alle Romeinse Zonnegodkeizers (en dat waren er nogal wat) de enige die zich in gezelschap met de Zonnegod liet afbeelden.

Constantijn de Grote was van alle Romeinse Zonnegodkeizers (en dat waren er nogal wat) de enige die zich in gezelschap met de Zonnegod liet afbeelden.

Constantijn de Grote. Een ijzervreter met een echte Nazionisten-kop, vind u niet?

Constantijn de Grote heeft een Nazionistische uitstraling, vind ik persoonlijk ….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de zorgvuldigheid zij opgemerkt dat de observaties hier de stichting betreffen, niet het burgerinitiatief. Het burgerinitiatief kan hier lering uit trekken, niet de stichting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: