Een basisinkomen voor zeven miljard mensen dankzij Swissindo?

OXO Flash – 1 december 2014 – door Heine Wind

Swissindo is weer in het nieuws: http://www.godskyearth.org/swissindo.html

Swissindo is zeer controversieel. Beroemd en berucht. Er bestaat binnen het vrije onderzoek al lange tijd hooglopende discussie over. Wát is dit?!  Kennelijk zijn de UBS-bank en de Verenigde Naties er nadrukkelijk aan verbonden. (En wanneer u het korte introductie-filmpje bekijkt ook ‘the King of Kings’ en the ‘Big Top Chief Highest Commando Army Force Multinational’… brrr.) 

Het lijkt te mooi om waar te zijn. Als dit verhaal zou kloppen, dan zit praktisch het hele alternatieve onderzoek continu de verkeerde kant op te kijken.

Zwitserland is een ‘nazi-templar’-land, waar de BIS, de centrale bank der centrale banken, is gevestigd. Al dat in Zwitserland is gevestigd – van Basel tot Lausanne en Genève – is gericht op wereld-dominantie. In het verlengde daarvan geldt hetzelfde voor de Verenigde Naties. Vanuit de Zwitserse UBS-bank (drie gekruiste sleuteltjes in het logo, het Vaticaan heeft er twee) en de VN is nog nooit iets goeds gekomen. Voor deze ene keer dan wel? En dit betreft niet zomaar wat… Dit betreft bijna de redding van de wereld.

Ik vind het interessant, maar voorlopig kan ik het nog lang niet geloven. Laat ik het zó zeggen: ik wou dat het waar was. Er zitten te veel elementen in die het voor mij rationeel gezien ongeloofwaardig maken. Stil van binnen hoop ik echter dat dit of zoiets waar kan zijn …. Want er gaan wel gelijkluidende geruchten in het metafysische c.q. buitenaardse circuit … dus desondanks probeer ik er open en ontvankelijk naar te blijven kijken.

En ik vind het een heel mooi onderwerp. Ook ik wens vurig een prijs-geïndiceerd basisinkomen van rond de 2.000 euro per persoon wereldwijd. Het inkomen dat ieder daarnaast zelf nog verdient met economische toegevoegde waarde, telt daar bij op. Het moet gemakkelijk kunnen. Geld genoeg. Ik ben blij met alle mensen die ditzelfde wensen, opdat die wens de vader wordt van een concrete planetaire gedachte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: