Alle miljardairs rijker behalve de Russische

OXO Flash – 30 12 14 – “Allerrijksten van de wereld zijn nog rijker geworden” – nu.nldoor Heine Wind

http://www.nu.nl/geldzaken/3963846/allerrijksten-van-wereld-nog-rijker-geworden.html

billionaires IDe Globalisten hebben ook in 2014 weer hun slachtoffers gemaakt. De rijken werden rijken en de armen werden armer.

“De rijken der aarde zijn ook dit jaar weer rijker geworden. Dat blijkt uit de miljardairslijst die persbureau Bloomberg dagelijks bijhoudt. De top vierhonderd van de lijst voegde dit jaar ongeveer 92 miljard dollar (zo’n 76 miljard euro) toe aan hun vermogen.”

Ook  hier weer een signaal dat in Rusland niet de oligarchen het voor het zeggen hebben. Die zijn daar niet blij met Poetin. Die zagen hun vermogen verdampen in 2014 dankzij de economische sancties.

“Voor veel rijke Russen betekende 2014 een jaar van verval. De westerse sancties laten hun sporen na op de koersen in Moskou en daarmee op het fortuin van veel Russen. Viktor Vekselberg, topman van houdstermaatschappij Renova Group, is nu de rijkste Rus met een geschat vermogen van 14 miljard dollar. Hij passeerde Alisher Usmanov van technologiebedrijf Megafon, die zijn vermogen met ongeveer een derde zag verdampen tot 13,8 miljard dollar.”

“Bill Gates, medeoprichter van Microsoft, is nog altijd de rijkste man op aarde. Bloomberg schat het vermogen van de Amerikaan op 87,6 miljard dollar. Dat is een toename van 9,1 miljard dollar in vergelijking met een jaar eerder.” billionaires II

Tuurlijk. Bill Gates ‘is nog altijd de rijkste man op aarde’… De rijkste miljardair wellicht ja. Bloomberg telt immers alleen de miljardairs, niet de biljonairs [Eng. billionaires resp. trillionaires]. Dat is een geheim lijstje dat niet voor het publiek bestemd is. Dat zijn de Globalisten zelf. Daarbij vergeleken is Bill Gates slechts een waterdrager.

Want dat Bloomberg een Globalisten-outlet is, blijkt wel uit de openingszin van het betreffende artikel van vandaag: http://www.bloomberg.com/news/2014-12-29/world-s-400-wealthiest-add-92-billion-in-2014-as-alibaba-surges.html

“The richest people on Earth got richer in 2014, adding $92 billion to their collective fortune in the face of falling energy prices and geopolitical turmoil incited by Russian President Vladimir Putin.”

‘… incited by Putin’. Sure, dat is wat de Globalisten-mediapropagandamachine volop uitspuwt deze dagen en good old Bloomberg houdt de rangen graag gesloten.

Tot slot nog even dit conventionele kennisfeit: “85 rijksten verdienen evenveel als helft van de wereldbevolking.” http://www.nrc.nl/carriere/2014/01/20/85-rijksten-verdienen-evenveel-als-helft-van-de-wereldbevolking/

Globalisme is het beleid van de planetaire oligarchie, dat leiden moet tot de vestiging van de Nieuwe Wereldorde. Een fascistische wereldregering onder leiding van de planetaire oligarchen en hun instituten. Lastig nou dat Rusland dwars ligt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: