OXO Axioma Deel III

cover deel III

OXO Axioma Deel III – ‘Duivelsadvocaat’

OXO Axioma liet in Deel II zien dat van oudsher de Katholieke Kerk, tegenwoordig het Vaticaan, het hoofdkwartier is van de Babylonische Broederschap. Sinds het Westen de wereld domineert, heerst deze Broederschap in het geheim over de planeet. In dit Deel III wordt deze kwaadaardige wereldmacht, die door OXO Axioma ‘Het Totaalinstituut’ wordt genoemd, nader geïdentificeerd.

De machtselite van de Broederschap stamt uit het Babylonische Rijk van de Oudheid. Hun leiders zijn nazaten van een aloud drakengeslacht afkomstig uit de ruimte. In opeenvolgende generaties hebben zij getracht de absolute heerschappij te vestigen op Aarde. Dit gelukte bijna. De mensheid is tot dit doel tot slavernij gebracht en er wordt nog steeds getracht genocide op haar te plegen.

Sinds de mensheid uit het Paradijs werd verbannen, is zij bejaagd door het drakenvolk. De draken zijn slechts het roofdier en de mensen het prooidier. Voor het prooidier is de jacht van het roofdier kwaadaardig en is zijn heerschappij een kwaadaardige.

Nu het Gouden Tijdperk aanbreekt en het bewustzijnsniveau op Aarde stijgt, wordt dit streven van de Broederschap gedwarsboomd door Goddelijke interventie. Met de hulp van onze buitenaardse sterrenfamilie zal een ontwakende mensheid de wereldmacht verdrijven en opnieuw het paradijs betreden. Gelauwerd met de kennis ‘des goeds en des kwaads’.

De publicatie van Deel III in druk verschijnt eind mei 2014. Deel III is in E-Book reeds verkrijgbaar: http://www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?BoekID=37732

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: