NAVO’s militaire macht lijkt uitgeschakeld

OXO Flash 19 november 2014door Heine Wind

Benjamin Fulford komt weer met een leuk en goed artikel. Echter dat hij tevens flink gedesinformeerd wordt door de CIA, P2 en MI5 bronnen waar hij zich zo graag op beroept, blijkt uit het feit dat hij in Jezuïeten-Paus Franciscus gelooft. Foei toch, Benjamin, doe je huiswerk! En begin bij ITCCS van Kevin Annett. Dit artikel van Benjamin http://galacticconnection.com/benjamin-fulford-g20-meeting-total-defeat-cabal-bush-cohen-crime-families-run/ post ik omdat het één zeer belangwekkende link bevat.

Reeds in april 2014 ging dit bericht zuinigjes rond op de alternatieve nieuwsmedia, maar er werd – en er wordt nog steeds – te weinig aandacht aan besteed. In september verscheen er op OXO Axioma een post over dit onderwerp gebaseerd op een artikel in Veterans Today: https://oxoaxioma.wordpress.com/do-russians-now-have-access-to-space-war-weapons-based-on-back-engineered-alien-et-technology/

NAVO’s militaire macht lijkt uitgeschakeld alleen al omwille van één pikant feit. Rusland beschikt over een ‘wapen’ dat het gehele elektronische c.q. elektromagnetische circuit van een vijandelijk aanvalswapen kan stilleggen. Hier de link: http://www.voltairenet.org/article185860.html

Drie citaten uit het artikel van voltairenet.org:

“As the Russian jet approached the US vessel, the electronic device disabled all radars, control circuits, systems, information transmission, etc. on board the US destroyer. In other words, the all-powerful Aegis system, now hooked up – or about to be – with the defence systems installed on NATO’s most modern ships was shut down, as turning off the TV set with the remote control.”

“The US Aegis missile defense system, currently installed on the most sophisticated US Navy warships and in the process of being set up throughout the entire range of NATO naval forces, was completely knocked out in the Black Sea by a Russian electronic warfare device.”

“The more a radio-electronic system is complex, the easier it is to disable it through the use of electronic warfare.”

Dit komt overeen met de feiten naar voren komend in de ‘citizen’ of ‘congressional hearings’ in het Amerikaanse congres aangaande het Disclosure Project van Steven Greer, dat Ufo’s kernraketlanceerinstallaties stil heeft gelegd op het moment van countdown voor lancering. (Zie over dit onderwerp het ruime aanbod op YouTube.)

Een grommende ‘NAVO, US, Australië en EU’ richting Rusland komt overeen met de buitenaardse schets dat the Ruling Cabal tegenwoordig is als de tijger die geen tanden meer heeft maar nog wel zijn klauwen. De wereld heeft het voortdurend zwaar te verduren onder dit juk, maar een zogenaamde derde wereldoorlog, een allesvernietigende kernoorlog, hoezeer satanisten van de politiek-religieus-financiële machtselite ook hun bloeddronken ritueeltjes opvoeren om Satan gunstig te stemmen, komt er om die reden niet.

Het alternatieve onderzoek werkt hard. Is er hulp? Ja. Kunnen we die om ons heen zien? Ja. Kijk goed naar de buitenaardse realiteit, de Galactic Federation, hun militaire interventies en de militaire, defensieve macht en strategie van Rusland. In combinatie met wat er over dit onderwerp nog meer te vinden is, wijst dit incident op de samenwerking tussen Rusland en de ‘benevolent Galactics’.

In april 2014 verscheen dit zelfde filmpje als ingesloten in het Voltaire-artikel op Russia Today. Een trotse, vervaarlijke USS Donald Cook, opstomend door de Bosporus naar de Krim, die twee dagen later totaal ontredderd en met de staart tussen de benen beschutting zal zoeken in een Roemeense haven.

 

3 comments on “NAVO’s militaire macht lijkt uitgeschakeld
 1. oxo axioma schreef:

  Een vriend van mij op Facebook reageerde ter aanvulling als volgt op dit artikel:

  De Amerikanen, die de NAVO gebruiken als hun privé-legertje naïevelingen, worden inderdaad eveneens op hun wenken bediend. Dit, ondanks hun “overweldigende militaire overwicht” en onwezenlijk grote kernarsenaal. Corporate D.C. spendeert jaarlijks € 1 BILJOEN aan de bewapening, Rusland ongeveer 10% daarvan. Maar het zijn de Russen die de tikken uitdelen. Het overnemen van de Krim was een eerste tik, over de volgende tikken horen we voorspelbaar weinig. Maar ze volgen elkaar in snel tempo op. Het Westen denkt met wit te spelen, maar iemand heeft het schaakbord omgedraaid.
  In de Zwarte Zee, kruisten enkele lichte Amerikaanse marineschepen voor de kusten van “bondgenoten”. Eén van die schepen is een destroyer, een van de allernieuwste klassen, de USS Donald Cook. Een hypermodern geëquipeerd schip, met de meest gevoelige afluister-, geleidings-, storings- en navigatieapparatuur, zwaar bewapend met onder anderen razendsnel vurend luchtverdedigingsgeschut en geleide wapens als de beruchte “Tomahawk” kruisraketten. Sinds 20 april j.l. hebben meer dan 30 bemanningsleden met de grootst mogelijke urgentie overplaatsing naar een ander gebied aangevraagd. Want op die datum is een Russische aanvals-jet een tiental keren rakelings over het schip gevlogen. Het werd onmiddellijk diplomatiek opgepakt en onder het mom “provocatie” op de deurmat van de Russische ambassade gedeponeerd. Maar de echte reden van de verontwaardiging wordt angstvallig uit de pers gehouden. Dit is namelijk het feit dat de Russische aanvalsjets in staat waren het hele schip elektronisch lam te leggen en als een “sitting duck” met één gerichte raket de grond in hadden kunnen boren. De Russen zijn dus in staat de elektronica uit te schakelen en daar is niets tegen te doen. Een scheepje van meer dan € 1 miljard wordt binnen seconden een hulpeloze schietschijf. Vandaar de aanvraag van de bemanningsleden om te worden overgeplaatst. Het moet natuurlijk wel leuk blijven, zullen ze hebben gedacht…..

  Like

 2. Huub schreef:

  Ondanks dat de inlichtingendiensten van Amerika Obama en zijn oorlogszuchtige gevolg tegenspreken en verklaren dat er geen enkel bewijs is om de zwarte piet aan Rusland door te spelen wat betreft het neerhalen van MH­17 blijft Washington Rusland beschuldigen en zweept via de massamedia de gemoederen op. Wees gewaarschuwd. Alles is manipulatie. Amerika is de grootste leugenaar in de wereld als het gaat om oorlogje te kunnen gaan spelen.

  Nu hebben 22 senatoren een wet geïntroduceerd in het congres met de naam S.2277. ‘Om Oekraïne te beschermen tegen verdere agressie vanuit Rusland en verder om Europa en Eurazië te beschermen tegen Rusland. Link hier:https://www.congress.gov/bill/113th-congress/senate-bill/2277?q Oftewel: RAPA

  Feiten

  Deze wet is geïntroduceerd voor goedkeuring op 1 mei 2014. Toen al was het voor iedereen duidelijk dat de meerderheid in de regering van Oekraïne geen toestemming zou geven voor de verdere bezuinigingsmaatregelen opgelegd door het IMF. Zonder verdere lening van het IMF zal de Oekraïense regering het leger vanaf 1 augustus niet langer kunnen betalen. Einde oefening, einde fascistische oorlog tegen eigen bevolking. Er was dus wel één en ander nodig om alle Europese landen op één lijn te krijgen.

  Maar Amerika heeft een verleden wat stoken betreft en landen uitdagen om hen in een of andere vieze oorlog te betrekken dus daarvoor zijn scenario’s genoeg opgesteld. Zoals bijvoorbeeld het plan voor de ultra geheime ‘Operation Northwood’ stammend uit 1962. Het memorandum is gedateerd 13 maart, 1962 en is een justificatie om Cuba binnen te vallen met Amerikaanse troepen. Goedgekeurd door de toenmalige minister van defensie, Robert McNamara. Het gaat hier over een zogenaamde ‘Fals Flag attack’ waarbij sprake was om bootvluchtelingen aan te vallen of zelfs een burgervliegtuig uit de lucht te schieten en de schuld aan Cuba te geven.

  Laat ons eerlijk zijn. Het lijkt erop dat MH­17 slachtoffer is geworden van deze aanpak. Er zijn al teveel directe bewijzen die naar deze optie wijzen.
  De Amerikanen hebben wat dat betreft aardig kunnen oefenen. Link: http://nl.wikipedia.org/wiki/Iran_Air-vlucht_655

  Tot nu toe heeft KIEV geen antwoord gegeven op de vraag waarom MH­17 van positie en hoogte moest veranderen. En ze moeten ervan op de hoogte zijn want er waren geheimagenten van de SBU http://en.wikipedia.org/wiki/SBU in de buurt die per direct de geluidsbanden hebben veiliggesteld en meegenomen. Verder hebben we ook nog steeds geen antwoord op de vraag wat de SU­-25 deed die MH­17 volgde op 4 km afstand, en op dezelfde hoogte en route over oost Oekraïne.

  Russische satellietdata

  We hebben wel Russische satellietdata welke al openbaar is voor elk nieuwsagentschap gekregen maar Amerikaanse en Europese data blijft ‘geheim’. Ze geven geen openheid van zaken. Raar toch allemaal. Als het om ‘bewijzen’ gaat dan wil je dat toch zo snel mogelijk in orde krijgen en tonen, niet? Of willen ze alleen maar oorlog? Een oorlog die Amerika en Europa nooit zullen kunnen winnen.

  Enfin, we gaan de analyse maken van de data. Alle tijden zijn in Moskou tijd.

  Boeing 772 koers zuidoost van Kopenhagen naar Singapore, tijd: 5:17
  Boeing 778 koers zuidoost van Parijs naar Taipei, tijd: 5:24
  Boeing 778 koers noordwest van Delhi naar Berlijn, tijd: 5:20
  Boeing 777 MH­17, tijd 5:17
  SU­-25 gevechtsvliegtuig van Oekraïense Luchtmacht, achtervolgt MH­17 op dezelfde hoogte en op een afstand van ongeveer 4 km, tijd: 5:21
  NOTITIE: Piloten EN passagiers van vlucht SIA351, Singapore Airlines, moeten getuige zijn geweest van het neerschieten van MH­17. Waarom zijn ze nog niet gehoord. Waarom is de massamedia niet op de kar gesprongen om hen te interviewen? Zijn er door passagiers foto’s of films gemaakt en zo ja, in wiens bezit zijn deze nu? Rood=SIA351: Geel=MH17

  SU-­25

  Om 17:20 begint MH­17 plotseling veel snelheid te verliezen en valt terug tot 200 km/u. Enige ogenblikken later verschijnt de Oekraïense SU­-25 op de radar. De SU­-25 volgt MH­17 op een kleine afstand en op dezelfde hoogte. De SU­-25 zou nooit zichtbaar zijn geweest indien hij hoger had blijven vliegen dan 5 km. Maar ja, mensen maken fouten. En, fouten leggen leugens bloot! Een SU­-25 is bewapend met luchtdoelraketten die een reikwijdte hebben van 5 – 12 km. Nog 4 minuten lang bleef het gevechtsvliegtuig rondjes draaien, dan was hij weer verdwenen.

  NOTITIE: Regeringswoordvoerders hebben op 17 juli gezegd en volgehouden tot op de dag van vandaag dat er geen enkel Oekraïens gevechtsvliegtuig in de omgeving van oost Oekraïne is geweest. Gebaseerd op deze data is dit een GROVE LEUGEN!

  De eerste keer dat MH­17 werd geraakt is ongeveer 17:23. Hierbij was het passagiersvliegtuig binnen het bereik van zowel de SU­-25 als ook verschillende BUK batterijen, geplaatst in de omgeving van Donetsk en een BUK batterij geplaatst 8 km ten zuiden van Shakherskoye, slechts enkele kilometers verwijderd van de plaats waar het wrak van MH­17 is neergekomen, vlakbij Grabovo.

  De mysterieuze linkse bocht

  Volgens de Spaanse verkeersleider is opdracht gegeven aan MH­17 om van richting EN hoogte te veranderen door KIEV CONTROL. Op de radarbeelden echter is te zien dat er nogmaals sprake is van een linkse bocht nadat het vliegtuig is geraakt. Dat is de meest mysterieuze bocht tot nu toe. Bijna zeker is, dat MH­17 eerst in de rechtervleugel is geraakt waardoor het vliegtuig een geforceerde linkse bocht maakt van 180° over een lengte van 14 km waarna het volledig van de radar verdwijnt.

  Indien de MH­17 deze bocht van 180° niet had gemaakt was volgens onze berekeningen: aangeschoten op 11 KM hoogte, vliegend met een snelheid van 900 km/u terugvallend tot de snelheid dat het vliegtuig in kopduik naar beneden gaat als het rondom de 200 km/u vliegt, het vliegtuig nog een afstand had af kunnen leggen tot 200 km in rechte lijn. Stel u voor waar het dan was neergekomen. Over de grens in Rusland.

  Dan waren de rapen pas echt gaar geweest voor Rusland.

  Was dit het originele theoretische strategische plan van Oekraïne en Amerika om alle NAVO landen terstond over te halen een directe oorlog tegen Rusland te beginnen?
  Maar, door het maken van die linkse bocht van 180° en het in eerste instantie niet al teveel hoogteverlies gaf het naar alle waarschijnlijkheid KIEV de indruk dat het vliegtuig nog gedeeltelijk bestuurbaar was. Zouden het Amerikaanse Oekraïense hoofdkwartier DAAROP het bevel gegeven hebben aan één van de bij Donetsk opgesteld BUK raketinstallaties om het vliegtuig uit de lucht te halen met het nu gekende resultaat? Alles om te voorkomen dat MH­17 een crashlanding zou maken in Oekraïne of in een aangrenzend land met alle gevolgen van dien voor Oekraïne en Amerika als details van de aanval op het vliegtuig duidelijk zouden worden?

  http://nikolay-istomin.livejournal.com/3057934.html

  Trouwens we hebben altijd CARLOS nog, een Spaanse verkeersleider die als contractor werkte voor KIEV CONTROL. Hij heeft zijn verhaal niet alleen op televisie gebracht maar ook ETN heeft het gepubliceerd.

  Enfin, er is genoeg bewijs dat Kiev en de NAVO bezig zijn om de werkelijke feiten diep te begraven. En onze politici? Dat soort volk zou geen publieke functie mogen hebben. Alleen kontenkruipers zijn het. Ja, meneer Obama, goed meneer Obama, we doen mee met uw oorlogje omdat anders alle westerse banken failliet gaan. En tenslotte, we wonen met veel teveel mensen in Europa. Er mogen er best wel honderd miljoen worden vermoord. En onze rechtse regering zal wel meedoen! Dat fascistisch nazi gedoe komt net op tijd. Allemaal wel HEEL toevallig.

  Nog een feit: De VS­-NAVO oefening (Sea Breeze) in de Zwarte Zee eindigde op 17 juli.

  Hierbij testte Amerika zijn nieuwe spionagesatelliet uit boven Oost Europa gepositioneerd op, DONETSK. De satelliet was actief tussen 17:06 en 17:21. Is dat niet een beetje opvallend?

  Maar er is nog meer. Sea Breeze is gestopt en Amerikanen en Engelsen zijn direct erna met Operatie Rapid Trident 2014 gestart. Een gezamenlijke oefening in en rond Oekraïne om ‘stabiliteit en veiligheid’ te promoten in de omgeving. Sinds maart zijn er dus al Amerikaanse militairen actief in Oekraïne om het leger daar ‘op te leiden’ en dat zal natuurlijk niet alleen met manschappen zijn. Wapens ook en andere zaken die niet worden genoemd zullen overgebracht zijn om het Oekraïense leger te voorzien van de nodige hardware!

  Er zijn echter DRIE opvallende zaken die ALLE schuld in Kiev leggen.

  De troepen hadden hun moraal verloren. Ze deserteerden met tientallen en het leger had zeker niet de sympathie van het volk. Verder had Kiev de PR oorlog al lang verloren. Nadat MH17 uit de lucht is geschoten krijgen ze van over heel de wereld weer sympathie, zij het niet van de eigen bevolking. Nauwelijks 16 uur nadat MH17 uit de lucht is gehaald, op 18 juli vlak na dageraad, begint het Oekraïens leger aan een ongezien groot grondoffensief.
  Oekraïne was de oorlog aan het verliezen. Alles kan worden gelezen op de blog van Igor Strelkov. Vanuit de drie overblijvende windrichtingen, noord west en zuid, worden de vrijstaten Donetsk en Lugansk aangevallen. Een dergelijke aanval vanuit drie verschillende richtig, waarin ook tankbataljons zijn betrokken, is onmogelijk in nauwelijks 16 uur voor te bereiden. Daar heb je weken voor nodig. Alleen al voor de logistiek en dan hebben we het nog niet over de troepenverplaatsing. Zeker niet als je naar het uitgebluste leger van Oekraïne kijkt. Is het zeker dat geen enkele Amerikaanse of Engelse militair hierin is betrokken? Is RAPID TRIDENT 2014 de gezamenlijke, frontale aanval van Oekraïne, Amerika en Engeland op de separatisten in Donetsk en Lugansk?
  Kiev is bankroet nadat ze alle geld hebben opgemaakt aan het leger dat alle opstandelingen tegen de neonazistische regering wilden uitmoorden. De helft van het leger is nu overgelopen naar de separatisten met alle wapens die ze konden bemachtigen van het Oekraïense leger. Verder kan de rest van het leger vanaf 1 augustus niet langer worden betaald. Dus, waar komt het geld vandaan voor zulk een groots opgezette operatie? En juist nadat MH17 is neergehaald doet Amerika weer een beroep op de NAVO landen om meer militaire hulp te bieden aan Oekraïne. Eerst om de ‘crashsite’ te beschermen. Nederland overweegt politiehulp, in de hoedanigheid van ongewapende marechaussees, te sturen. Hebben die stoeme Hollanders dan NIETS geleerd van het hoofdstuk Srebrenica? Wat kun je nu doen met een paar klapperpistooltjes tegen tanks? Of je trekt ten strijde OF je blijft thuis. Je gaat niet een beetje … op oorlog met een half bewapend leger! Of wel?
  Als klap op de vuurpijl dient de regering van Oekraïne op 24 juli haar ontslag in. PUPPET van Victoria Nuland, Yatsenyuk; ‘Yatz’ voor zijn vrienden, geeft het op als premier en ook Washington ligt uit de coalitie?

  Amerikaans ‘bewijs’

  Het NAVO ensemble, met als aanvoerder Amerika, duwen nu twee theorieën als bewijs naar voor. 1) Rebellen schoten MH17 per ongeluk neer. 2) Rusland is hier voor verantwoordelijk omdat het land verantwoordelijk is voor de geschapen condities.

  Onbeantwoorde vragen

  Huh? Punt 1, en waar blijft de uitleg voor die SU­-25? Wat doet u met de verklaring van uw Spaanse verkeersleider CARLOS? Waarom werd Kiev Control overgenomen door militairen? Waarom stonden ineens die Buk lanceerplatforms in en rondom Donetsk opgesteld? Wat met SEA BREEZE en waarom een voortgezette NAVO oefening met alleen Amerikaanse en Britse militairen? Wat staat er op de door Kiev geconfisqueerde geluidsbanden van MH17?

  Conclusie

  Laat ons eerlijk zijn. Amerika, EU en NAVO liegen behoorlijk als het gaat om het bewijsmateriaal. Ze gebruiken de situatie om werkelijk haat te stoken tegen de opstandelingen en Rusland. Tot nu toe hebben ze nog GEEN FLUIT bewezen terwijl deze krant TONNEN aan materiaal heeft met tegenbewijzen. We hebben een oorlog tegen terreur gehad. Dat heeft de wereld totaal verscheurd en niemand is er beter van geworden, behalve dan de banken. Is een oorlog tegen Rusland alleen om de banken uit de shit te helpen? Is het om een totaal faillissement te voorkomen?

  Het is in ieder geval duidelijk dat we beter af zijn ZONDER POLITICI.

  Want zonder die idioten zou oorlog niet eens bestaan!

  Like

 3. Huub schreef:

  NEWFIP. NATO Electronic Warfare Flight Integration Period, daar staat die afkorting voor. Iets wat al een tijdje bestaat als je er op googled. Maar veel is er niet over te vinden.
  In juni was er een NEWFIP oefening in en boven Hongarije. http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=hu&u=http://www.raketaezred.hu/index.php/hirek/friss-hirek/730-newfip-2014&prev=/search%3Fq%3Dnewfip.com%26start%3D50%26client%3Dopera%26sa%3DN%26biw%3D1920%26bih%3D972 Wat NEWFIP in het kort inhoudt is simpelweg elektronische oorlogsvoering door middel van radarsignalen te blokkeren, en vervolgens te spoofen (vermommen). De oefeningen houden het volgende in: Men nemen een passagiersvliegtuig of wat voor vliegend object dan ook. Men nemen een gevechtsvliegtuig. Dit gevechtsvliegtuig gaat binnen een straal van 4 kilometer achter het doel aanvliegen, schaduwen noemt men dat. Dit gevechtsvliegtuig kan vervolgens het transponder signaal van het doelwit blokkeren en deze spoofen naar wat dan ook. De radars beneden op de grond zien dan niet bijvoorbeeld een boeing 777 van Malaysian Airlines, maar ik noem maar wat, bijvoorbeeld een Oekraïnse Topolev-26 op de radar.
  Zoals Dickie Berlijn al vertelde zijn het zeer geavanceerde systemen die luchtafweer systemen zoals de BUK en de SA11jes van deze Wereld. Dus ik zal vast en zeker wat details vergeten. Het gaat namelijk ook nog om meerdere radarsystemen. Ik ben niet zo technisch en thuis in dat wereldje om dat hier in detail te beschrijven. Waar het simpel gezegd op neer komt is dat radar 1 een vliegend object ziet op de radar en radar 2 een signaal stuurt naar het vliegend object. Om deze, zoals ook Dick het noemde, te verlichten. Er komt dan een transponder signaal terug van het vliegend object. En dat geeft aan om wat voor vliegend object het gaat en van welke luchtmacht of vliegtuigmaatschappij het afkomstig is. Dit wordt aan het luchtafweer systeem doorgegeven en die stuurt als het nodig is een luchtdoel raket naar het doel. En boem. Dat zou verklaren waarom dat Oekraïnse (of van welke organisatie dan ook) gevechtsvliegtuig de boeing 777 schaduwde.
  .

  Saillant detail: Luchtvaartmaatschappijen uit onder andere Groot-Brittannië Frankrijk en Rusland meden sinds de NEWFIP oefeningen dit jaar het luchtruim boven het oorlogsgebied in Oost Oekraïne Waren zij al wel ingelicht door hun inlichtingendiensten? Een beetje inlichtingendienst weet namelijk dat als ‘men’ zulk soort ‘oefeningen’ doet, dat dit waarschijnlijk ook gebruikt gaat worden in de toekomst. En waar beter dan boven Oost Oekraïne?
  Als je op google zoekt dan zie je dat er op 6 juni en 10 juni van dit jaar ‘problemen’ waren met transponder signalen van passagiersvliegtuigen. http://news-groningen.blogspot.nl/2014/06/vliegtuigen-mysterieus-tijdelijk-van-de.html In die periode vonden deze NAVO NEWFIP oefeningen plaats. Toeval?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.
Thank you!

Voeg je bij 276 andere volgers

Volg me op Twitter
%d bloggers liken dit: